Werken bij Topa Institute

Innovatief en deskundig

TOPA_1000x250.jpgBij Topa Institute in Voorhout werkt een team van deskundige mensen. Verpakkingsengineers met een goed analystisch inzicht en 'handen uit de mouwen'-mentaliteit. Werken bij Topa Institute biedt de garantie dat je een afwisselende baan hebt. Een combinatie van voorbereidend werk, onderlinge samenwerking, uitvoering van testen en niet onbelangrijk het inzicht om de testresultaten te analyseren en samen met de klanten te bespreken, maakt geen dag hetzelfde.

Topa Institute is onderdeel van de Topa Groep. Topa's kernwaarden zijn vindingrijk, samenwerking, deskundigheid, betrouwbaar en betrokkenheid.

Topa is op zoek naar zelfstandige mensen die van aanpakken houden en verantwoordelijkheid kunnen nemen. Topa biedt een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

VACATURES

Kijk voor actuele vacatures op werkenbijtopa.nl.

STUDENTEN EN STAGEPLAATSEN

Bij Topa Institute geven we techniek studenten graag de mogelijkheid ervaring op de doen. Regelmatig zijn wij op zoek naar stagiaires van de opleiding Industrieel Product Ontwerpen, Industrieel Ontwerpen, Werktuigbouwkunde of een andere relevante technische opleiding.

Wij bieden een zeer interessante werkplek waar je veel zult leren op het gebied van verpakkingen, ontwerpen en testen!
Stuur ons een mail met je opleiding, de stage-periode en je gegevens als je geïnteresseerd bent.

Bel ons
0252 - 245 350 
Mail ons
Contactformulier >
Laat ons u bellen