Missie & Visie

overons-missie-header-1000x250

Missie

Topa Institute is een erkend testcentrum  dat verpakte producten, verpakkingsmaterialen en palletladingen test door het simuleren van alle transportomstandigheden. De verpakkingsengineers zijn gesprekspartners met kennis op het gebied van transporttesten en geven onafhankelijk advies. Zij weten de testresultaten dusdanig te interpreteren, zodat producenten, transporteurs en farmaceuten inzicht krijgen in de meest gewenste manier van verpakken. Door een open houding en heldere communicatie bouwt Topa Institute langdurige relaties op met haar klanten.

Visie

Topa Institute wil voor haar opdrachtgevers het ideale testcentrum zijn met kennis over transporttesten. We willen de nr. 1 blijven op het gebied van transportsimulatie. We zijn adviseur en vraagbaak voor onze klanten op dit gebied door up-to-date te blijven van wettelijke eisen en door scholing en cursussen. Waar nodig wordt in machines, mensen en middelen geïnvesteerd.
Door de flexibele, servicegerichte en meedenkende houding van de engineers hebben onze klanten baat bij een langdurige relatie met Topa Institute. Het nut van testen wordt zichtbaar door vermindering van bijvoorbeeld schade, materialen of handlingstijd. Naast een kostenbesparing wordt hiermee ook het milieu minder belast.

Bel ons
0252 - 245 350 
Mail ons
Contactformulier >
Laat ons u bellen