Amazon certificaat voor uw verpakking

Topainstitute Amazon Apass

Amazon certificaat voor uw verpakking

Amazon legt de lat hoog. Amazon’s doel is het fundamenteel reduceren van verpakkingsmateriaal en toch voldoende bescherming blijven bieden. Dus minimaal materiaal maar niet inleveren op functionaliteit en bescherming.

Daarvoor heeft Amazon een programma ontwikkeld: het Frustration-Free Packaging (FFP) programma. Dit betekent onder andere dat de verpakking geen extra verzendvoorbereiding of een extra doos-om-een-doos vereist.

Hoe kan ik de verpakkingen van mijn organisatie certificeren?

Onze verwachting is dat de, op ISTA 6 gebaseerde, Amazon normering de nieuwe standaard in de verpakkingsmarkt zal worden. Wij hebben ons daarom aangesloten bij het Amazon Packaging Support and Supplier Network (APASS) zodat wij u precies kunnen adviseren hoe u aan de verpakkingsrichtlijnen van Amazon kunt voldoen.

Wilt u extra informatie of gericht verpakkingsadvies? Stuurt u dan een e-mail naar testrequest@topainstitute.com en wij nemen direct contact met u op.